به وبلاگ ما خوش آمدید
سازمان جهاني نيو كونگ فو
( Word New Kung Fu Organization)
آدرس باشگاه: شیراز-پدونک خیابان استاد شهریاری-فرهنگسرای رسانه
سانس باشگاه= روزهای فرد از ساعت 18:45 الی 20:15 عصر
به وبلاگ ما خوش آمدید
سازمان جهاني نيو كونگ فو
( Word New Kung Fu Organization)
آدرس باشگاه: شیراز-پدونک خیابان استاد شهریاری-فرهنگسرای رسانه
سانس باشگاه= روزهای فرد از ساعت 18:45 الی 20:15 عصر
پايه اوليه نيو كونگ فو در سال 1362 گذاشته شده است و مراحل تحقيق و تكامل ان در ابعاد علمي ، فلسفي و رزمي 17 سالبه طول انجاميد و در نهايت در سال 1379 اعلان موجوديت نموده و پس از ارائه به فدراسيون ورزش هاي رزمي توسط كميته فني وقت مورد بررسي هاي دقيق كارشناسي قرار گرفت و طي نامه اي مجزا از طرف كميته فني به رياست فدراسيون وقت مجوز رسميت آن صادر گرديد. با عنايت و توجهات باريتعالي اكنون اين سبك در اكثر استان هاي كشور و همچنين در بسياري از كشورهاي جهان در دو بخش مردان و زنان داراي نمايندگي فعال مي باشد .
در ضمن نظر یادت نره...............
نيوكونگ فو سبكي است مردمي و مستقل داراي شخصيت حقوقي كه هدف آن تعليم و بسط و گسترش هنر رزمي نيوكونگ فو در سطح جهان و ايجاد انگيزه در ميان افراد بمنظور شكوفايي استعدادهاي نهفته و نيروهاي دروني ، افزايش اعتماد به نفس، دفاع از خود و ارتقاء هر چه بيشتر سطح توانايي جسمي و روحي بوده و با ايجاد هماهنگي بين عصب و عضله هنر جو مي تواند بر هيجانات فكري و روحي و نفس عماره چيره گردد. هر سبكي در زمان تحقق و شكل گيري بر مبناي نيازهاي مشخص آن دوره پا به عرصه حيات مي گذارد جدا از بافت ساختاري خويش ، بي تاثير از نيازمنديهاي روز نيست از اين رو با بررسي شناخت يك هنر رزمي به چگونگي فرهنگ ، مذهب ، نوع تفكر و نيازهاي آن دوران مي توان پي برد اما با گذشت زمان و پيدايش نيازهاي جديدترسبك ها كاملتر شده يا به طور كلي روش آنها دگرگون مي شود بنابراين با وجود دستاوردهايي كه در دوران تدريس داشته و تحقيقاتي كه در عرصه هاي علمي ، فلسفي و رزمي انجام گرفته ، استاد معصولي توانسته از زواياي مختلف سبك قبلي خود را مورد سنجش و مداقه قرار داده و اين دستاوردها را به صورت ارزشمند در هيات نيوكونگ فو ارائه دهند. پس از آن بود كه پيشكسوتان و مبدعان جرات و جسارت يافته ، سبكهاي تازه اي ابداء و پي ريزي نمودند و مجموعه اين تلاش ها باعث تشكيل فدراسيون كونگ فو گرديد . بنابراين هدف استاد معصولي از ساختار جديد نگرشي نو از زواياي متعدد بود تا هنر رزمي را با استانداردهاي علمي و فني روز مطابقت داده و هماهنگ سازد زيرا معتقد هستند هنرهاي رزمي همانند ساير علوم در حال رشد و توسعه مي باشد و اين هدف ميسر نخواهد بود مگر با همراهي و همگامي ساير علوم و دانش ها . هنر رزمي نيوكونگ فو يا به عبارت ديگر توسعه روش نوين درايت و دانايي حركتي است نو كه تمام اصول و فنون تكنيكي و تاكتيكي در آن بر اساس موازين علمي و در پيوندي ارگانيك و سيستماتيك طراحي شده است و از زيباترين حركات فني و فيزيكي نيز برخوردار مي باشد ، لذا هنرجويان مي توانند در حداقل زمان به تواناييها و مهارتهاي قابل توجهي دست يابند . همچنين بايد توجه داشت كه هيچگاه فرسوده و كهنه نمي شوند زيرا از قانون تغيير پذيري پيروي مي كنند.
لامپ اضافی خاموش / نظر بده ای باهوش ..................
اصولاً در پیروزی یك نبرد رزمی عوامل بسیاری دخالت دارند، اما چند عامل هستند كه از عوامل دیگر بسیار مهمترند كه در پی می آید:
۱-ریلكس بدن: «ریلكس»
واژه ای است انگلیسی و بمعنای شُل كردن بدن. رزمی كاری كه بتواند به طرز
صحیحی بدنش را ریلكس و شُل كند به راحتی قادر است پارازیتها و افكار منفی
ذهن خود را كنترل نماید و فكرش را آرام سازد. به عبارتی «وقتی كه بدن آرام
شود، ذهن نیز آرام می شود».زمانی كه ذهن آرام شد، فرد می تواند از تمام
تكنیكها و فنون رزمی خود، در مبارزه حداكثر استفاده را ببرد. بعلاوه وقتی
كه بدن ریلكس و آرام باشد، انرژی جسمی و روحی اضافی به هدر نرفته و رزمی
كار بنیه و قدرت بیشتری برای مبارزه و اجرای فنون خواهد داشت. یك رزمی كار
می تواند تكنیك شل كردن بدن را به 2 طریق انجام دهد:
در بحث مبارزه ، استراتژي هاي مختلفي مطرح مي شود که يک فايتر حرفه اي را به سوي پيروزي رهنمون شود در اينجا مي خواهيم استراتژيي را مطرح کنيم که بارها توسط فايترهاي حرفه اي مطرح شده است يا حداقل در اين باره با خود انديشيده اند . مسئله اي که عامل پيروزي است و اصول اصلي مبارزه را تشگيل مي دهد چيست ؟ يک مبارز آزادکار با خود مي انديشد که مبارزه را با ترکيبي از ضربات پا ، دست و در نهايت فنون درگيري مي تواند انجام دهد ، هدف ما بررسي ، ارزيابي و اصلاح اصولي است که مبارزه بر پايه آن استوار است و يک فايتر را به سوي پيروزي سوق مي دهد. در اکثر مبارزات حقيقي ، چه در داخل رينک يا تاتامي و يا در يک درگيري خياباني دو حريف با هم درگير مي شوند ، اگر اين مبارزه به صورت حرفه اي و بسيار زيبا و با ضربات حرفه اي و ديدني دست و پا شروع شود ، در هر صورت اکثرا به گلاويز شدن ختم مي شود . ممکن است اين مبارزه بين دو فايتر حرفه اي انجام پذيرد . در بوکس فايترهاي حرفه اي اين گلاويز شدن را «بستن شگاف» مي نامند ، که در واقع در مقابل و يا بعد از يک سري حرکات دست و مشت انجام مي گيرد ، حتي ورزشکاراني که عادت به درگيري ندارند در مرحله آخر با هم درگير مي شوند . در يک مبارزه آزاد مثل مبارزات نیو کونگ فو یاUFC يا سانشو يک مبارزه مي تواند به فنون درگير و گلاويز شدن ختم و حتي حريف ضربه فني شود . در کل مي توان گفت «در يک مبارزه واقعي مسافت ضربات دست ، پا و درگيري با هم ترکيب مي شوند» زيرا در يک زمان کوتاه به ضربات پا و مشت اجازه عمل داده نمي شود . در واقع مي توان به يک حقيقت ساده و مستقيم دست يافت که در اوج مبارزه زماني براي مانورهاي حمله اي و دفاعي نمي باشد ، در واقع درگيري هنر اساسي است که بايد هر فايتر حرفه اي ياد بگيرد ، چون فرد درگير شوند تنها کسي است که شما را مجبور مي کند تا به شيوه او بجنگيد . در يک مبارزه اگر شما با حريف درگير شويد حريف شما چاره اي ندارد جز اين که با شما درگير شود در غير اين صورت مبارزه را به شما واگذار خواهد نمود . بياد داشته باشيد که در يک مبارزه ديگر کونک فو کار ، کونک فو کار نيست و کيک بوکسور ، کيک بوکس کار نمي باشد بلکه اين شما هستيد که مبارزه را به روش خود سوق خواهيد داد ، در اين روش سه چيز مهم است : حمله ، درگيري و اجراي فن . در فنون درگيري موکدا بايد به ياد داشته باشيد که اگر مي خواهيد از فني استفاده کنيد ، يادگيري آن فن به تنهايي کافي نيست ، بلکه بايد وقتتان را صرف تمرين فنون بکنيد و روي آنها سخت کار کنيد . اگر شما در اجراي فن به کوچکترين مشگلي برخورديد مطمئن باشيد که آن فن در مبارزه به درد شما نخواهد خورد .
انجام بيشترين کار در کمترين زمان است وکسي که اين هنر رزمي رامي آموزد ،مرد ماهر وتصويري ازکارپيوسته وجدي را با خود دارد.
گفته ميشود کونگ فو حدود 2500 سال پيش در کشور چين توسط مردي به نام دراياما تائيشي
يا «تامو»يا «بودهي دارما»يا«دات مور»يا «بودا آدها »کاشف انديشه برتر ونفوذ روح توانا عرضه
شد.