به وبلاگ ما خوش آمدید


 سازمان جهاني نيو كونگ فو

Word New Kung Fu Organization)



آدرس باشگاه:   شیراز-پدونک خیابان استاد شهریاری-فرهنگسرای رسانه

سانس باشگاه= روزهای فرد از ساعت 18:45 الی 20:15 عصر


خودم در حال خشم

http://honarhayerazmi.com/site/honarhayerazmi.com/files/Storage/Images/asatid4/sadeghpur-reza5.jpg

Reza

http://honarhayerazmi.com/site/honarhayerazmi.com/files/Storage/Images/asatid4/sadeghpur-reza2.jpg

پيدايش نيوكونگ فو..

پايه اوليه نيو كونگ فو در سال 1362 گذاشته شده است و مراحل تحقيق و تكامل ان در ابعاد علمي ، فلسفي و رزمي 17 سالبه طول انجاميد و در نهايت در سال 1379 اعلان موجوديت نموده و پس از ارائه به فدراسيون ورزش هاي رزمي توسط كميته فني وقت مورد بررسي هاي  دقيق كارشناسي قرار گرفت و طي نامه اي مجزا از طرف كميته فني به رياست فدراسيون وقت مجوز رسميت آن صادر گرديد. با عنايت و توجهات باريتعالي اكنون اين سبك در اكثر استان هاي كشور و همچنين در بسياري از كشورهاي جهان در دو بخش مردان و زنان داراي نمايندگي فعال مي باشد .


در ضمن نظر یادت نره...............


 هدف از ابداع نيوكونگ فو

نيوكونگ فو سبكي است مردمي و مستقل داراي شخصيت حقوقي كه هدف آن تعليم و بسط و گسترش هنر رزمي نيوكونگ فو در سطح جهان و ايجاد انگيزه در ميان افراد بمنظور شكوفايي استعدادهاي نهفته و نيروهاي دروني ، افزايش اعتماد به نفس، دفاع از خود و ارتقاء هر چه بيشتر سطح توانايي جسمي و روحي بوده و با ايجاد هماهنگي بين عصب و عضله هنر جو مي تواند بر هيجانات فكري و روحي و نفس عماره چيره گردد.   هر سبكي در زمان تحقق و شكل گيري بر مبناي نيازهاي مشخص آن دوره پا به عرصه حيات مي گذارد جدا از بافت ساختاري خويش ، بي تاثير از نيازمنديهاي روز نيست از اين رو با بررسي شناخت يك هنر رزمي به چگونگي فرهنگ ، مذهب ، نوع تفكر و نيازهاي آن دوران مي توان پي برد اما با گذشت زمان و پيدايش نيازهاي جديدترسبك ها كاملتر شده يا به طور كلي روش آنها دگرگون مي شود بنابراين با وجود دستاوردهايي كه در دوران تدريس داشته  و تحقيقاتي كه در عرصه هاي علمي ، فلسفي و رزمي انجام گرفته ، استاد معصولي توانسته از زواياي مختلف سبك قبلي خود را مورد سنجش و مداقه قرار داده و اين دستاوردها را به صورت ارزشمند در هيات نيوكونگ فو ارائه دهند.    پس از آن بود كه پيشكسوتان و مبدعان  جرات و جسارت يافته ، سبكهاي تازه  اي ابداء و پي ريزي نمودند و مجموعه اين تلاش ها باعث تشكيل فدراسيون كونگ فو گرديد . بنابراين هدف استاد معصولي از ساختار جديد نگرشي نو از زواياي متعدد بود تا هنر رزمي را با استانداردهاي علمي و فني روز مطابقت داده و هماهنگ سازد زيرا معتقد هستند هنرهاي رزمي همانند ساير علوم در حال رشد و توسعه مي باشد و اين هدف ميسر نخواهد بود مگر با همراهي و همگامي ساير علوم و دانش ها .   هنر رزمي نيوكونگ فو يا به عبارت ديگر توسعه روش نوين درايت و دانايي حركتي است نو كه تمام اصول و فنون تكنيكي و تاكتيكي در آن بر اساس موازين علمي و در پيوندي ارگانيك و سيستماتيك طراحي شده است و از زيباترين حركات فني و فيزيكي نيز برخوردار مي باشد ، لذا هنرجويان مي توانند در حداقل زمان به تواناييها و مهارتهاي قابل توجهي دست يابند . همچنين بايد توجه داشت كه هيچگاه فرسوده و كهنه نمي شوند زيرا از قانون تغيير پذيري پيروي مي كنند.


لامپ اضافی خاموش  /   نظر بده ای باهوش  ..................

ده فرمان کونگ فو


  • ده فرمان کونگ فو در سلسله ی (منیگ)در اوایل قرن شانزدهم توسط (چوئید)به رشته تحریر درآمده است.این فرامین اصول اخلاقی و روحی در کونگ فو را تشکیل میداده است و طی سالیان طولانی این فرامین در دستور کار کونگ فو کاران چین قرار داشته است.
  • فرمان اول:هنرجو بایستی بدون انقطاع تمرین کند.
  • فرمان دوم:رزم بایستی فقط برای دفاع از خود به طور مشروح استفاده شود.
  • فرمان سوم:تمام استادان و بزرگسالان باید مورد ملاحظه و احترام قرار گیرند.
  • فرمان چهارم:هنر جو بایستی در طول زندگی با هم دوره ای های خود دوست و مهربان باشد.
  • فرمان پنجم:کونگ فو کار در هنگام مسافرت بایستی از خود نمایی و نشان دادن قدرت خود به مردم عامی خود داری کند به طوری که حتی از مبارزه دوری کند.چون در این صورت.........
  • فرمان ششم:کونگ فو کار نباید پرخاشگر و اهل منازعه باشد.
  • فرمان هفتم:از خوردن شراب و گوشت پرهیز کند.
  • فرمان هشتم:افراط در تمایلات جنسی جایز نیست.
  • فرمان نهم:کونگ فو کار نبایستی عجولانه به هر کسی فنون خود را بیاموزد زیرا ممکن است باعث اذیت دیگران شود.
  • فرمان دهم:کونگ فو کار بایستی از نقش تهاجم و حرص و اعمال تهدید آمیز دوری کند.

كلیدهای موفقیت یك رزمی كار در مبارزه

اصولاً در پیروزی یك نبرد رزمی عوامل بسیاری دخالت دارند، اما چند عامل هستند كه از عوامل دیگر بسیار مهمترند كه در پی می آید:

۱-ریلكس بدن: «ریلكس» واژه ای است انگلیسی و بمعنای شُل كردن بدن. رزمی كاری كه بتواند به طرز صحیحی بدنش را ریلكس و شُل كند به راحتی قادر است پارازیت‌ها و افكار منفی ذهن خود را كنترل نماید و فكرش را آرام سازد. به عبارتی «وقتی كه بدن آرام شود، ذهن نیز آرام می شود».زمانی كه ذهن آرام شد، فرد می تواند از تمام تكنیكها و فنون رزمی خود، در مبارزه حداكثر استفاده را ببرد. بعلاوه وقتی كه بدن ریلكس و آرام باشد، انرژی جسمی و روحی اضافی به هدر نرفته و رزمی كار بنیه و قدرت بیشتری برای مبارزه و اجرای فنون خواهد داشت. یك رزمی كار می تواند تكنیك شل كردن بدن را به 2 طریق انجام دهد:

ادامه نوشته

چگونه به یک فایتر خوب تبدیل شویم؟

در بحث مبارزه ، استراتژي هاي مختلفي مطرح مي شود که يک فايتر حرفه اي را به سوي پيروزي رهنمون شود در اينجا مي خواهيم استراتژيي را مطرح کنيم که بارها توسط فايترهاي حرفه اي مطرح شده است يا حداقل در اين باره با خود انديشيده اند . مسئله اي که عامل پيروزي است و اصول اصلي مبارزه را تشگيل مي دهد چيست ؟ يک مبارز آزادکار با خود مي انديشد که مبارزه را با ترکيبي از ضربات پا ، دست و در نهايت فنون درگيري مي تواند انجام دهد ، هدف ما بررسي ، ارزيابي و اصلاح اصولي است که مبارزه بر پايه آن استوار است و يک فايتر را به سوي پيروزي سوق مي دهد. در اکثر مبارزات حقيقي ، چه در داخل رينک يا تاتامي و يا در يک درگيري خياباني دو حريف با هم درگير مي شوند ، اگر اين مبارزه به صورت حرفه اي و بسيار زيبا و با ضربات حرفه اي و ديدني دست و پا شروع شود ، در هر صورت اکثرا به گلاويز شدن ختم مي شود . ممکن است اين مبارزه بين دو فايتر حرفه اي انجام پذيرد . در بوکس فايترهاي حرفه اي اين گلاويز شدن را «بستن شگاف» مي نامند ، که در واقع در مقابل و يا بعد از يک سري حرکات دست و مشت انجام مي گيرد ، حتي ورزشکاراني که عادت به درگيري ندارند در مرحله آخر با هم درگير مي شوند . در يک مبارزه آزاد مثل مبارزات نیو کونگ فو یاUFC  يا سانشو يک مبارزه مي تواند به فنون درگير و گلاويز شدن ختم و حتي حريف ضربه فني شود . در کل مي توان گفت «در يک مبارزه واقعي مسافت ضربات دست ، پا و درگيري با هم ترکيب مي شوند» زيرا در يک زمان کوتاه به ضربات پا و مشت اجازه عمل داده نمي شود . در واقع مي توان به يک حقيقت ساده و مستقيم دست يافت که در اوج مبارزه زماني براي مانورهاي حمله اي و دفاعي نمي باشد ، در واقع درگيري هنر اساسي است که بايد هر فايتر حرفه اي ياد بگيرد ، چون فرد درگير شوند تنها کسي است که شما را مجبور مي کند تا به شيوه او بجنگيد . در يک مبارزه اگر شما با حريف درگير شويد حريف شما چاره اي ندارد جز اين که با شما درگير شود در غير اين صورت مبارزه را به شما واگذار خواهد نمود . بياد داشته باشيد که در يک مبارزه ديگر کونک فو کار ، کونک فو کار نيست و کيک بوکسور ، کيک بوکس کار نمي باشد بلکه اين شما هستيد که مبارزه را به روش خود سوق خواهيد داد ، در اين روش سه چيز مهم است : حمله ، درگيري و اجراي فن . در فنون درگيري موکدا بايد به ياد داشته باشيد که اگر مي خواهيد از فني استفاده کنيد ، يادگيري آن فن به تنهايي کافي نيست ، بلکه بايد وقتتان را صرف تمرين فنون بکنيد و روي آنها سخت کار کنيد . اگر شما در اجراي فن به کوچکترين مشگلي برخورديد مطمئن باشيد که آن فن در مبارزه به درد شما نخواهد خورد .

هنرکونگ فو

  هسته اصلی هنرهای رزمی خاور دور هنر گونگ فو (در تلفظ کنتونی به کونگ فو٬ گونگ فو می گویند.) بوده است که اصول و تکنیکهای آن در هنرهای گوناگون دفاع شخصی خاور زمین نفوذ کرده و بر آنها تاثیر نهاده است. از آنجایی که گونگ فو در زیر پرده ای از راز و رمز پنهان بوده است٬ نه تنها در باختر زمین٬ بلکه حتی در بسیاری از کشورهای خاور زمین هنوز ناشناخته است.قدمت این هنر به چهار هزار سال پیش می رسد. در ابتدای امر- یعنی در اواسط روزگارهای باستان - گونگ فو یک شیوه ی ساده ی ابتدایی بوده است.  اما با گذشت قرنها٬ نسلهای بی شمار آموزگاران این شیوه به تدریج آن را کامل کردند٬ درشتی ها را صیقل دادند٬ تکنیکها را بازپردازی نمودند تا آنکه این هنر با برتری قاطع از کوره ی زمان بیرون آمد. بعدها به کمک مطالعات کالبد شکافی٬ مذاهب و روانشناسی٬ گونگ فو گام بلند دیگری به سوی اوج قله ی دفاع شخصی علمی و فلسفی برداشت. این واقعه در حدود دو تا سه هزار سال پیش رخ داد!هدف گونگ فو بهبود سلامتی٬ تهذیب ذهن و محافظت از خویشتن است. فلسفه ی آن بر اساس اصول مشترک آیین تائو٬ ذن و آی چینگ (کتاب تغییرات) قرار دارد. اساس این فلسفه ها٬ مدارا با ناملایمات٬ خم شدن بسان فنر و سپس بازگشتن با قدرتی بیشتر است. تا بدین ترتیب حرکات هماهنگ فرد با حرکات حریف بی آنکه جد و جهد یا مقاومتی صورت گرفته باشد٬ تطابق یابد. تکنیکهای گونگ فو بر اصل تیدیل انرژی و میانه روی بدون افراط و تفریط تاکید دارد نه بر اصل قدرت (یین و یانگ). به این علت است که یک گونگ فو کار هرگز با نیرویی که ایجاد واکنش می کند٬ ضدیت نمی کند و کاملا" هم در مقابل آن تسلیم نمی گردد. گونگ فو کار به همان سادگی فنر انعطاف پذیر است. گونگ فو کار در ایجاد ترکیبی هماهنگ با نیرویی است که قرار است از سوی حریف وارد شود٬ تا بدین ترتیب٬ او مکمل نیروی حریف باشد نه مخالف آن.سالهاست که وقت خود را صرف  وینگ چان  کرده ام و اجازه ندادم مفاهیمی همچون حریف٬ خود٬ یا تکنیکهای فرموله ذهنم را مشوش کند. من تکنیکهای حریفم را از آن خود کرده ام. کار من حقیقتا" تکمیل نیمه دیگر این  وحدت  (با حریف) بوده است و کنش من همان روش وو - وئی (کنش خود به خودی) است که بر مقتضای شرایط استوار است٬ بی آنکه برنامه ریزی قبلی در کار باشد. تمرین شیوه های ذهنی و تصویرگری و  چی  (تنفس)٬ تنفس و انرژی و غیره را تماما" به یک سو نهاده ام. هیچ کاری وجود ندارد که لازم باشد برای انجام یافتن آن  تلاش کنیم  زیرا هر امری به سادگی جریان می یابد

لغت کونگ فو به معني :

انجام بيشترين کار در کمترين زمان است وکسي که اين هنر رزمي رامي آموزد ،مرد ماهر وتصويري ازکارپيوسته وجدي را با خود دارد.


گفته ميشود کونگ فو حدود 2500 سال پيش در کشور چين توسط مردي به نام دراياما تائيشي
يا «تامو»يا «بودهي دارما»يا«دات مور»يا «بودا آدها »کاشف انديشه برتر ونفوذ روح توانا عرضه
شد.

ادامه نوشته

آئین نامه اجرائی نیو کانگ فو

ماده 1 : مراتب فنی ودرجات نیو کونگ فو     

 سیستم درجه بندی طوری طراحی شده است که با استانداردهای جهانی مطابقت دارد ازمبتدی تا مشکی دان یک بصورت شالها رنگی هفت گانه می باشد که بترتیب سفید ، زرد، آبی ، سبز ، بنفش ، قهوه ای و مشکی دان یک و از دان یک تا دان ده میباشد که هر کدام از مراحل دانها فرمهای مخصوص خود را دارد که هنرجو به ترتیب بوسیله آموزش و آزمونها مراحل فوق را طی میکند0 

 

ماده 2: مشخصات شال       

 

الف) طول شال بنحوی باید تنظیم شود که با سر زانو ده سانتی متر فاصله داشته باشد و دو دور به دور کمر بسته شود ، عرض شال7 الی 8 سانتی متر است و حاشیه داخلی آن 5 تا 6 سانتی متر خواهد بود0  

 

تبصره 1 : از شالبند سفید تا پایان شالبند قهوه ای فقط در یک قسمت پایین شال کلمه W.N.K.O بصورت عمودی نوشته میشود

تبصره 2: دان ها از شالبند مشکی بصورت نوار طلائی یک سانتی متری در قسمت پایین شال و بر حسب دان مربوطه بصورت مورب نصب میگردد0 و در قسمت دیگر شال نام شخص بصورت مخفف و نام خانوادگی آن بصورت کامل نوشته میشود0  

 

ب) رنگ شال برحسب درجه فنی  

 

از شال سفید تا پایان قهوه ای قسمت پشت شال به رنگ مشکی و حاشیه رنگی روی آن برحسب درجه فنی تغییر میکند و از شال مشکی دان 1 الی 9 قسمت زیرین به رنگ قرمز و حاشیه روی آن به رنگ مشکی می باشد و دان  10 قسمت زیرین شال برنگ طلائی و حاشیه روی آن برنگ قرمز می باشد0 

 

ماده 3 : مشخصات لباس               

 

الف) کت یقه سه سانتی و آستین سه سانتی0

ب) شلوار دمپا آزاد بالاتنه از سمت راست دارای 4 بند وزیپ دار می باشد که رنگ آن تا دان 9 مشکی و با علائم مربوطه می باشد0   

ماده 4: رنگ و درجه فنی  

 

الف) شلوار از مبتدی تا پایان دان 8 به رنگ مشکی با نوار قرمز در طرفین و نوشته کلمه  لاتین نیو کونگ فو درهر دو طرف روی نوار قرمز سه سانتی و به رنگ زرد0

 

ب) کت از مبتدی تا پایان شالبند آبی به رنگ مشکی با آرم سبک سمت چپ به روی سینه و نوشته کلمه اختصاری (W.N.K.O ) به صورت عمودی سمت راست به روی سینه0

 

ج) کت ازشالبند سبز تا پایان شالبند قهوه ای به رنگ قرمز با آرم سبک سمت چپ به روی سینه و نوشته کلمه اختصاری (W.N.K.O ) سمت راست به روی سینه0

 

د) کت ازشالبند مشکی دان یک تا پایان شالبند مشکی دان پنچ به رنگ سفید و با آرم سبک سمت چپ به روی سینه و نوشته کلمه اختصاری (W.N.K.O ) به صورت عمودی سمت راست به روی سینه و پشت کت با کلمه لاتین به صورت  حلالی :

 (WORLD NEW KUNG FU ORGANIZATION)و یقه قرمز سه سانتی و نوار قرمز دو سانتی از سر شانه تا انتهای سر آستین و نوار قرمز سه سانتی دور تا دور سر آستین ها و نوار

قرمز دو سانتی در دو طرف جلوی لباس از زیر یقه تا پائین لباس و نوار قرمز دو سانتی دور تا دور قسمت پائینی لباس نصب میشود و در ضمن جلوی لباس دکمه دار  می باشد0                                                                                                    

ه) کت از دان شش تا پایان دان هشت به رنگ آبی با نوار قرمز(رجوع شود به مشخصات بند   د  وشلوار هم مطابق بند الف)   

 

و) کت از دان نه به بالا به رنگ آبی با نوار طلائی و شلوار همانند بند الف با این تفاوت که نوار طلائی و نوشته ها قرمزمی باشد0

 

تبصره یک: در کلیه درجات نصب آرم سبک و کلمه W.N.K.O در روی کت الزامی و به رنگ قرمزو از مشکی دان یک به بالا بصورت گلدوزی همراه با نصب پرچم ایران بر روی بازوی چپ می باشد 

 

تبصره دو: درکلیه درجات در دو طرف شلوار کلمه نیو کونگ فو به صورت لاتین نوشته میشود

 

ماده 5 :

اصطلاحات و اسامی فنون و تکنیکها در ایران ومجامع بین المللی فارسی می باشد

 

ماده 6:

 

الف) جهت ادای احترام به مکان و پرچم و استاد و هنگام ورود و خروج از سالن تمرین و طرح سوال در ایران و مجامع بین المللی  کلمه نیوکونگ فو می باشد0 وضعیت بدن بصورت خبر دار ، پاها جفت، همزمان با آن دستها به شکلی که از آرنج خم و جلوی پیشانی قرار گرفته کف دست راست به صورت باز روی پیش مشت دست چپ که بسته می باشد قرار میگیرد و با گفتن کلمه نیو کونگ فو ادای احترام میکند

 

ب) ادای احترام کلاس به وارد شدن استاد:  ارشد کلاس با دست راست اشاره به استاد کرده و با گفتن جمله ( کلاس رو به استاد ) و سپس فرمان کامی سما ، کلیه افراد را به ادای احترام بند الف فرا می خواند0

 

ج) جواب استاد به شاگردان هنگام ورود:

پس از ادای احترام شاگردان با ادای احترام توسط حرکت دست و تلفظ کلمه نیوکونگ فو شاگردان را جواب داده سپس با فرمان کوندرای شاگردان را به دست ارشد کلاس  می سپارد

 

ماده ٨: سلاحها

آموزش سلاح طبق جدول زیر مورد عمل قرار می گیرد

ماده ٩: شرایط شرکت در مسابقات

جهت شرکت در مسابقات فومای ( فرم ) و پومای ( مبارزه ) داشتن حداقل شالبند سبز الزامی می باشد که شرایط و قوانین آن در آیین نامه های داوری و مسابقات برای کلیه رده های سنی آقایان وبانوان به تفصیل توضیح داده شده است0

ماده 1٠: شرایط شرکت در کلاسهای داوری :

1- داشتن حکم فنی شالبند مشکی دان یک0 

2- دارا بودن 20 سال سن0  

3- حداقل تحصیلات دیپلم در صورت داشتن عناوین قهرمانی کشور میتوان با مدرک سیکل شرکت کرد0

4- داشتن صلاحیت اخلاقی0 

5- عدم اعتیاد به مواد مخدر0

6- معرفی نامه از هیئت کونگ فو استان مربوطه و یا سبک نیو کونگ فواستان مربوطه0

7- روشن بودن وضعیت نظام وظیفه

 

ماده ١١: شرایط شرکت در کلاسهای مربیگری : 

1- داشتن مدرک فنی مشکی دان یک و دار بودن 20 سال سن0 

2- داشتن صلاحیت اخلاقی و عدم سوء پیشینه0

3- عدم اعتیاد به مواد مخدر0 

4- تحصیلات دیپلم0

5- روشن بودن وضعیت نظام وظیفه0 

6- معرفی نامه از هیئت استان مربوطه و یا سبک نیو کونگ فواستان مربوطه0                                               

ماده ١٢: لباس داوران:

کت و شلوار و پیراهن با رنگ زرد کفش مشکی و جوراب سفید با نصب آرم سبک روی سینه پیراهن و کت در قسمت چپ و مچ بند آبی وقرمز0 

ماده ١٣: آزمون ارتقاء درجات فنی :

برای اخذ شالبند زرد (کوتو) :

1- بخش فرم: اجرای صحیح فومای ، زیبایی ،عکس العمل گیری ، قدرت تکنیک و استقرار، سرعت و کنترل تنفس0

2- صحیح بودن ضربات دست و پا که شامل : کی تو ، اورای ما  و سیمای بصورت برشی و کلاسیک ،یته، ضربات دست (متو)0  

3- تست قوای جسمانی: 20عدد شنای شکم ، 15عدد شنای متو ، 25 عدد اسکات پا و انعطاف بدنی0

برای اخذ شالبند آبی ( کواو) : 

1- بخش فرم: اجرای صحیح فومای ، زیبایی ،اجرای عکس العمل گیری ، قدرت تکنیک و استقرار، سرعت و کنترل تنفس ، یاد آوری فرم قبلی و کاربرد

2- آن0صحیح بودن ضربات دست و پا که شامل : کی یتو ، سیمای ، اورایما ، یته و اوسایا0

3- تست قوای جسمانی: 25عدد شنای شکم ، 20عدد شنای متو ، 30 عدد اسکات پا ، 10 عدد بارفیکس و انعطاف بدنی0

برای اخذ شالبند سبز( کوما ):

1- بخش فرم: اجرای صحیح فومای ، اجرای عکس العمل گیری و زیبایی ، قدرت تکنیک و استقرار، سرعت و کنترل تنفس ، یاد آوری فرم های قبلی و کاربرد آن0

2- صحیح بودن ضربات دست و پا که شامل : کی یتو ، سیمای ، اورایما ، یته ، اوسایا ، چرخشی ، یاد کی یتو و دو مبارزه ی یک دقیقه ی به صورت سایه0

3- تست قوای جسمانی: 30عدد شنای شکم ، 25عدد شنای متو ، 35 عدد اسکات پا ، 15 عدد بارفیکس و انعطاف بدنی0  

برای اخذ شالبند بنفش ( بودنما ):

1- بخش فرم: اجرای صحیح فومای ، اجرای عکس العمل گیری و زیبایی ، قدرت تکنیک و استقرار، سرعت و کنترل تنفس ، یاد آوری فرم های قبلی و کاربرد آن0

2- صحیح بودن ضربات دست و پا که شامل : کی یتو ، سیمای ، اورایما ، یته ، اوسایا

، چرخشی ، یاد کی یتو ، یته برشی ، ضربات متو ( سرعتی وقدرتی ) دو مبارزه ی

یک و نیم دقیقه ی به صورت سایه وضربات پرنده ( جفت کی یتو ، یته پرنده )0

3- تست قوای جسمانی: 35عدد شنای شکم ، 30عدد شنای متو ، 40 عدد اسکات پا ، 20 عدد بارفیکس و انعطاف بدنی0   

4- شرکت در استاژفنی سبک0

برای اخذ شالبند قهوه ای( اونما ):

1- بخش فرم: اجرای صحیح فومای ، اجرای عکس العمل گیری و زیبایی ، قدرت تکنیک و استقرار، سرعت و کنترل تنفس ، یاد آوری فرم های قبلی و کاربرد آن0 0

2- ضربات پا و دست: کلیه ضربات پا بصورت کلاسیک و مبارزه ای ، ضربات پرنده ( جفت کی یتو ، یته پرنده ، چرخشی پرنده ، یادکی یتو چرخشی پرنده ، اوسایا پرنده ) ، سه مبارزه یک دقیقه ی به صورت نیمه آزاد

3- تست قوای جسمانی: 45عدد شنای شکم ، 35عدد شنای متو ، 40 عدد اسکات پا ، بدنسازی ( ضربات دست به بدن و ضربات پا به بدن و سفید ران )

4- شرکت در استاژفنی0

برای اخذ شالبند مشکی دان یک ( توکیما ):

1- بخش فرم: اجرای صحیح فومای دان یک ، اجرای عکس العمل گیری و زیبایی ، قدرت تکنیک و استقرار، سرعت و کنترل تنفس ، تمرکزو یاد آوری فرم های قبلی و کاربرد آن به صلاحدید آزمون گیرنده0

2- ضربات پا و دست: کلیه ضربات پا بصورت کلاسیک و مبارزه ای ، ضربات پرنده ( جفت کی یتو ، یته پرنده ، چرخشی پرنده ، یادکی یتو چرخشی پرنده ، اوسایا پرنده ) ، سه مبارزه یک دقیقه ی به صورت سایه و نیمه آزاد، کلیه ضربات ترکیبی ( دست و پا) 

3- تست قوای جسمانی: 60عدد شنای متو در مدت زمان یک دقیقه، 60عدد شنای شکم در مدت زمان یک دقیقه، پرش جفت پا 60 بار در یک دقیقه از روی مانع ، انعطاف بدنی.

4- شرکت در استاژ فنی سبک یک دوره برای اخذ دان یک0

برای اخذ شالبند مشکی دان دو ( توتایما ):

1- بخش فرم : اجرای صحیح فومای دان 2 و اجرای یک فرم اختیاری و اجرای یک فرم از دان 2 به پایین تعیین شده توسط آزمون گیرنده و پاسخگویی به سئولات فنی0

2- مبارزه بصورت نمایشی با پنچ نفر در 5 دقیقه ( هرنفر یک دقیقه ) 0

3- شرکت در استاژ های فنی سبک دو سال متوالی ( درهر سال حداقل یک دوره ) برای اخذ دان دو0

برای اخذ شالبند مشکی دان سه ( یا هوما ) :

1- بخش فرم:اجرای صحیح فومای مشکی دان 3 بصورت اجباری و اجرای یک فرم اختیاری و اجرای یک فرم که توسط آزمون گیرنده تعیین می گردد0  

2- تشریح آناتومی بدن انسان بصورت کتبی و شفاهی0 

3- شرکت در استاژهای فنی سبک سه سال متوالی( در هر سال حداقل یک دوره) برای اخذ دان سه0

برای اخذ شالبند مشکی دان چهار( ذات ما ):

1- بخش فرم: اجرای صحیح فومای دان 4 و یک فرم اختیاری و یک فرم تعیین شده توسط آزمون گیرنده0

2- ارائه تجزیه و تحلیل تکنیکهای کلاسیک و مبارزه ای بصورت شفاهی0

3- شرکت در استاژهای فنی سبک چهار سال متوالی ( در هر سال حداقل یکدوره) برای اخذ دان چهار0

برای اخذ شالبند مشکی دان پنچ ( من توما ) :

1- بخش فرم: اجرای صحیح فومای دان 5 و یک فومای اختیاری و یک فرم تعیین شده توسط آزمون گیرنده0

2- شرکت در استاژهای فنی سبک پنچ سال متوالی ( در هر سال حداقل یک دوره ) برای اخذ دان پنچ0

3- حضور مستمر در سمینارهای که توسط سبک از نامبرده دعوت میشود0

4- دایر کردن کلاسهای عمومی نیوکونگ فو و تعلیم وپرورش هنرجویان و معرفی آنها به سبک جهت شرکت در آزمونهای فنی و مسابقات مختلف0

برای اخذ شالبند مشکی دان شش( آسانما ):

1- بخش فرم : اجرای صحیح فرم دان 6 و یک فرم اختیاری و یک فرم تعیین شده توسط آزمون گیرنده0

2-  عدم سوء پیشینه و عدم اعتیاد به مواد مخدر0

3- شرکت در استاژهای فنی سبک شش سال متوالی ( در هر سال حداقل یک دوره ) برای اخذ دان شش0

4- حضور مستمر در سمینارهای که توسط سبک از نامبرده دعوت میشود0

5- دایر کردن کلاسهای عمومی نیوکونگ فو و تعلیم وپرورش هنرجویان و معرفی آنها به سبک جهت شرکت در آزمونهای فنی و مسابقات مختلف و کلاسهای داوری ومربیگری 

برای اخذ شالبند مشکی دان هفت( آشانما):

1- بخش فرم :اجرای صحیح فرم دان 7 و یاد آوری کلیه فرم های اختصاصی سبک از ابتدا تا دان مربوطه0  

2- شرکت در استاژهای فنی سبک هفت سال متوالی ( در هر سال حداقل یک دوره ) برای اخذ دان هفت0

3- حضور مستمر در سمینارهای که توسط سبک از نامبرده دعوت میشود0

4- گسترش کلاسهای عمومی نیوکونگ فو و تعلیم وپرورش هنرجویان و معرفی آنها به سبک جهت شرکت در آزمونهای فنی و مسابقات مختلف و کلاسهای داوری ومربیگری0

5- ارائه تحلیل کتبی پیرامون اخلاق در ورزش و سیر وسلوک عرفانی به کمیته تحقیقات و پژوهش0

برای اخذ شالبند مشکی دان هشت( رسانما ) :

1- بخش فرم: اجرای صحیح فومای دان هفت وهشت و یک فرم تعیین شده توسط آزمون گیرنده0

2- ارائه تز یا مقاله تخصصی ، فنی و علمی مرتبط با فرمهای نیو کونگ فو0

3- شرکت در استاژهای فنی سبک هشت سال متوالی ( در هر سال حداقل یک دوره ) برای اخذ دان هشت0

4- حضور مستمردر سمینارهای که توسط سبک از نامبرده دعوت میشود0

5- تحقیقات در مورد نیوکونگ فو و سایر ورزشهای رزمی به صورت کامل در داخل و خارج از کشور و ارائه آن به صورت جزوء به کمیته فنی و بنیانگذار نیو کونگ فو0

برای اخذ شالبند مشکی دان نه( گورمان ):

1- بخش فرم : اجرای صحیح فومای دان نه ، هشت و یک فرم تعیین شده توسط آزمون گیرنده 0

2- تحقیقات در مورد نیوکونگ فو و گسترش آن در سطح جهان 0

3- تغییرات علمی و فنی و تحول برابر نیاز های زمان با مشاوره کمیته فنی و بنیانگذار سبک0

برای اخذ شالبند مشکی دان ده( پایانما ):

1- بخش فرم: اجرای صحیح فومای دان ده ونه0

2- ارائه یک فرم ابداعی برابر با نیازهای روز ورزش و استانداردهای جهانی به کمیته فنی و بنیانگذار سبک نیو کونگ فو0

ماده 15: تطبیق احکام داوری ومربیگری:

برای تطبیق مدراک (مربیگری ، داوری ) از سبک های رزمی دیگر به سبک نیوکونگ فو میبایست در کلاسهای بازآموزی و دوره عملی مربیگری و داوری نیوکونگ فو شرکت نموده و برابر با  قوانین و مقررات سبک نیو کونگ فو، فدراسیون کونگ فو و سازمان تربیت بدنی معادل حکم قبلی صادر خواهد شد

ماده 16: تطیبق احکام فنی :

تبصره یک : برای تطبیق مدارک فنی از سبک های رزمی دیگر به سبک نیو کونگ فو میبایست در استاژها و آزمونهای مربوطه شرکت نموده و در صورت صلاحدید کمیته فنی ومسئول سبک برابر با مقررات سبک نیو کونگ فو و فدراسیون معادل مدرک فنی قبلی حکم صادر خواهد شد


دوست عزیز نظر یادت نره........................

کونگ فو ،شناخته شده ترين ريشه ي هنر هاي رزمي

کونگ فو ،شناخته شده ترين ريشه ي هنر هاي رزمي پيدايش وفلسفه کونگ فو ،ازجمله پيچيده ترين مسائلي است که مي توان به آن پا سخ داد وعلاقمندانبه راحتي نمي توانند اطلاعات مستندي ازچگونگي شکل گيري اين هنر رزمي بدست بياورند. کونگ فو يک نگرش است بر دنياي جديد ،ضمن اينکه داراي يک تاريخچه ي قديمي ميباشد . سرگذشت کونگ فو هم زمان با تاريخچه ي انسان انديشمند است که در دوازده هزار سال پيش سابقه اولين حرکات فکر وجسم براي اولين بار براي مقابله با محيط زيست و بقاي خود ،داشته است. اولين کساني که پي به اين نيروي اسرار آميز بردند ،نژاد زرد بود ند وچون بعدهافقط از نيروي تن استفاده کردند ،اصول ومباني علمي اين راه فراموش شد . اصولاً در سبکهاي رزمي کساني بوده اندکه دانش پيشينيان را با اندوخته تجربي خويش در آميخته اند وبه مقتضاي شرايط زماني ومحيطي خود ،بيش از ديگران درمعرفي و ارائه يک شيوه رزمي خاص موفق بوده اند. ذکر نام وسبک ايشانيادي است براي آنها که مي دانند وتذکري براي آنان که نمي دانند . هيچ استادي تاشيوه کلاسيکواصولي را بطورکامل ودقيق نياموخته ،سبکي را معرفي نکرده است . ياد وخاطره اساتيد ،هميشه شوق هنرجويان را برمي انگيزد واين همان چيزي است که مايه پيشرفت مي شود . «اشتياق آموختن ودانستن » بسياري ازاين پيشگامان را ديگران نمي پسندند ، برخي به دلايل درست وگروهي ديگر به علل نادرست . اما به هر تقدير قضاوت،قله هاي کوهي است که دامنه اش شناختدرست ناميده مي شود. «هرچند هميشه افرادي هستند که در رسيدن به قله ، هلي کوپتر را به کوهنوردي ترجيح ميدهند.» اگر هرکسي درهر درجه اي ازمهارت رزمي، عمر شاگردي بيشتري داشته باشد ،استاد بهتري خواهد بود .